Agoes is niet alleen vleesch!

Agoes is kwaliteit! Kwaliteit staat bij ons voorop! Eten moet goed bereid zijn en naar meer smaken. Wij gebruiken ook kwalitatief hoogwaardige producten voor ons eten. Het vlees komt bij een goede slager vandaan. Het is niet volgespoten met allerlei middelen. Het vlees moet naar vlees smaken en niet naar water.

Agoes is smaak! Smaak creëer je door de beste ingrediënten samen te stellen. De saté krijgt niet zomaar de beste smaak. Het vlees wordt eerst gemarineerd in een heerlijke marinade. Deze marinade is gebaseerd op een geheim familie recept, zoals alleen oma het maakt. Ook de tempeh heeft een unieke marinade, waarvan wij de geheime ingredienten niet prijs zullen geven. Smaak creëer je ook door de juiste apparatuur te gebruiken. Daarom kiezen wij bij voorkeur voor een BBQ op kolen. Alleen dan ontwikkel je de echte grill smaak.

Agoes is kennis van koken! Wij kiezen daarom bewust voor het sous vide bereiden van het vlees. Sous vide betekent letterlijk “onder vacuüm”. Het Sous vide bereiden van voedsel is het vacuüm garen van voedsel. Het is een proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Volgens Heston Blumenthal de beste uitvinding in de kook technologie. Het grootste voordeel is dat er geen rauwe stukjes vlees bij ons aan de spies te vinden zullen zijn. Na het sous vide bereiden gaat het vlees even op de grill voor die echte grill-smaak.

Agoes is vega! Alle gekheid op een stokje; dus ook vega op een stokje. Voor de vega’s onder ons hebben wij heerlijke tempeh op een stokje. Voor die niet-vega’s onder ons kunnen wij alleen maar zeggen, dit moet je ook een keer geprobeerd hebben.

Agoes is duurzaam! Wij zijn allemaal bezorgd om onze toekomst, dus ook Agoes draagt graag haar steentje bij. Onze producten worden daarom geserveerd in duurzame schaaltjes. Geen plastic maar servies dat  gerecycled kan worden. Ook de kolen zijn van goede kwaliteit en worden op een duurzame manier geproduceerd.Tevens is dit meteen een compensatie voor de mooie Foodtruck van Agoes. Want hoe mooi de truck ook is….duurzaam is deze dan weer niet.